Over Ons

Beide advocaten van Fuchs Molleman hebben ruime ervaring in het strafrecht. In september 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en sindsdien vormen we een kantoorcombinatie. Zo kunnen we u met nog meer kennis een goede verdediging bieden.

De advocaten van Fuchs Molleman verlenen rechtsbijstand in alle verschillende disciplines van het strafrecht aan zowel particulieren als bedrijven; dat kunnen grote langlopende onderzoeken zijn maar ook kleinere strafzaken of advies over een strafbeschikking of op het gebied van compliance. Wij verlenen bijstand op betalende basis en op toevoegingsbasis.

Wanneer u of uw bedrijf met strafrecht in aanraking komt of dreigt te komen wilt u snel een eerlijke en heldere uitleg en inzicht in de mogelijkheden. Heeft u een oproep ontvangen om een verklaring bij de politie af te leggen? Of bent u of is een van uw werknemers opgeroepen een verklaring af te leggen die uw onderneming raakt? Bent u gedagvaard? Was of is er een doorzoeking in uw huis of bedrijf? Heeft de officier beslag laten leggen op een van uw eigendommen of bijvoorbeeld de bedrijfsadministratie en bent u het daar niet mee eens? Heeft u een boete of een vonnis gekregen en bent u het daar niet mee eens? Of vraagt u zich af of procedures binnen uw bedrijf in overeenstemming zijn met wet- en regelgeving? Of heeft u – voor uzelf, uw familie of voor uw bedrijf – algemene vragen of anderszins advies nodig op dit gebied? Vragen staat vrij!

Het hangt altijd van de zaak af en van uw belangen hoe een zaak het beste kan worden aangepakt – proactief of juist met geduld. Wanneer de strafvervolging nog kan worden voorkomen, zetten we ons daar maximaal voor in. We zijn gedreven om voor u en met u de juiste strategie te bepalen en het beste resultaat in uw zaak te behalen. We houden de lijnen graag kort. Onze aanpak is altijd transparant, persoonlijk en discreet.