Boukje Molleman

bmolleman@fuchsmolleman.nl
06 1089 2141

Mr. Boukje Molleman studeerde internationaal en Europees recht aan de Universiteit Maastricht en in Montpellier. Zij is vanaf 2001 werkzaam als advocaat en houdt zich vrijwel uitsluitend bezig met het strafrecht en jeugd(straf)­recht.
In 2009 heeft zij de specialisatieopleiding straf- en strafprocesrecht aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen afgerond.

Mr. Molleman behartigt met grote betrokkenheid de belangen van zowel zakelijke als particuliere klanten die met het strafrecht in aanraking komen. Ze heeft ruime kennis en ervaring in uiteenlopende zaken als gewelds- en levensdelicten, zedendelicten, vermogensdelicten en financieel-economische delicten (fraude, witwassen, valsheid in geschrifte, oplichting). Daarnaast behandelt zij zaken op het terrein van het bijzondere strafrecht, waaronder: de Opiumwet, de Wegenverkeerswet en de Wet Wapens en Munitie. Uw zaak wordt door haar met gedegen juridische kennis behandeld, haar aanpak is persoonlijk en doortastend.

Lid van de specialisatieverenigingen:

  • Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten (NVSA)
  • European Criminal Bar Association (ECBA)
  • Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA)
  • Vereniging van Jeugdrechtadvocaten Amsterdam (JRAA)

Boukje Molleman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Strafrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.